2017-01-09 14:09
Huzsi
@Huzsi
„Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”

PROJEKT: SpawnPool – Ailia, a buborék mágus

A PROJEKT: SpawnPool kitalált League of Legends karakterek projektje. Nem valószínű, hogy valaha valamelyik bármelyik megvalósul, kizárólag a szórakoztatás kedvéért készültek.

 

ailia


[Passzív] Childish toy:

Mikor Ailia nem támad és őt sem éri támadás, elkezd buborékokat fújni. Amint egy ellenfél nekimegy egy ilyen buboréknak, ideiglenesen lelassul.

 

[Q] Bubblefield:
Ailia buborékokkal borít be egy adott területet. A szövetségesek mozgási sebessége megnő, mikor áthaladnak a mezőn, az ellenfeleket viszont mágikusan sebzi.

 

[W] Magical bubble:
Ailia egy nagy buborékot küld egy szövetségesére, akinek ettől megnő a mágikus ellenállása és a manáját is tölti. Ha a buborék kipukkan, mágikus sebzés éri a körülötte tartózkodó ellenfeleket.

 

[E] Stunning counterpart:
Ailia elmozdul a kijelölt irányba, a helyén pedig egy buborékot hagy maga után. Ha valaki nekirohan, azt mágikus sebzés éri és átmenetileg megvakul.

 

[R] Bubble prison:
Ailia buborékok sokaságát fújja egy adott irányba. Az első ellenfél, akit eltalál, belekerül egy buborékba, és rövid ideig csak lassú helyváltoztatásra lesz képes, támadni semmilyen formában nem fog tudni. A buboréközön további áldozatai mágikus sebzést szenvednek el.


További híreink:

AKTUÁLIS NYEREMÉNYJÁTÉKUNK IDE KATTINTVA ELÉRHETŐ!

 

Forrás: LoL-Projekt