2017-01-07 21:23
Huzsi
@Huzsi
„Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”

PROJEKT: SpawnPool – Roksted, a pusztító erő

A PROJEKT: SpawnPool kitalált League of Legends karakterek projektje. Nem valószínű, hogy valaha valamelyik bármelyik megvalósul, kizárólag a szórakoztatás kedvéért készültek.

 

roksted


[Passzív] Harctéri tapasztalat:

Maradandóan megnő Roksted páncélja az általa megölt ellenséges egységek után. Ez az érték a fizikai sebzésére is kihat. Ha csapata lerombol egy tornyot, akkor is megkapja a bónusz értéket.

 

[Q] Védekezés/Rombolás:
Roksted lecserélheti fegyverét és hatalmas pajzsát, így különböző előnyökre tehet szert.
Bontókő: Minden ötödik támadása egy pillanatra elkábítja az eltalált ellenfelet.
Pajzs: Megnő a mágia ellenállása, valamint visszaver egy hőstől érkező egyszerű támadást a legközelebbi ellenséges egységre.

 

[W] Lerohanás:
Roksted a kijelölt célpontra ront, megsebezve és arrébb lökve azt, majd mögötte lassan megáll.

 

[E] Fejelés:
Roksted a következő támadás alkalmával megfejeli ellenfelét, akire néhány másodpercig egy jelző kerül. A jelző hatására az áldozat páncélja folyamatosan csökken az idő lejártáig. A képesség építményekre is alkalmazható, ám azokra nem érvényesül a jelző.

 

[R] Terraformálás:
Roksted a kijelölt területre sújt fegyverével vagy odavetődik pajzsával. A becsapódás hatalmas pusztítást okoz az adott terület körül, véletlenszerűen kőakadályokat emelve a talajból. Ha egy ellenséges egység a becsapódáskor egy akadály helyén áll, az fellöki a levegőbe.


További híreink:

Forrás: LoL-Projekt