2017-01-06 12:45
Huzsi
@Huzsi
„Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!”

PROJEKT: SpawnPool – Trauk, a falánk harcos

A PROJEKT: SpawnPool kitalált League of Legends karakterek projektje. Nem valószínű, hogy valaha valamelyik bármelyik megvalósul, kizárólag a szórakoztatás kedvéért készültek.

 

trauk


[Passzív] Fékezhetetlen:

Trauk mozgás közben félretolja az útjába kerülő egységeket, ellenségeit pedig meg is sebzi, amivel regenerálódik az életereje. A bénító hatások csak lelassítják, de nem állítják meg, ha azt megelőzőleg mozgásban volt.

 

[Q] Kifogva:
Trauk magához rántja a kijelölt ellenséges egységet, valamint mágikus sebzést okoz neki. Ha a célponton valamilyen negatív hatás van érvényben, további sebzést szenved el a maximális életerejétől függően.

 

[W] Elhullott cápafogak:
Passzív: Trauknak maradandóan megnő a páncélja, miután bizonyos mennyiségű életerőt visszatölt.

 

[E] Hullámcsapás:
Trauk a kijelölt területre sújt fegyverével, amivel mágikus sebzést mér az ott tartózkodó ellenfelekre. A képesség rövid időn belül másodszor is aktiválható, ekkor Trauk megismétli a csapást, áldozatait pedig a levegőbe löki.

 

[R] Cápatámadás:
Trauk segítségül hívja barátját – egy hatalmas cápát -, közeledtét baljós hang tudatja minden hőssel. A ragadozó azt az ellenséges hőst veszi célba, aki a hívás pillanatában a legkevesebb életerővel rendelkezik, tartózkodjon az bárhol is. A falakon nem képes áthaladni, de nagyon gyorsan mozog. Amint eléri áldozatát, megpróbálja felfalni, ezzel mágikusan sebzi. Ha Trauk a hívást követően alkalmazza a Kifogva képességet, felkapaszkodhat a cápa hátára.


További híreink:

Forrás: LoL-Projekt